Autor |
Wiadomość |
Gambit
Leśny człowiek.
|
|
Odcinek 66 |
|
Czy to już koniec "Klatki B"? Dwie wersje opuszczenia domu przez Michała? Game over?
|
|
Wto Mar 31, 2009 19:07 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Mar 31, 2009 19:07 |
|
|
Lena186
Fan który jest do przodu.
|
|
|
|
Jak dla mnie ten odcinek wygląda jak koniec Klatki B! Michal sie zegna i dziekuje za wspaniala przygode, Zdjecia michala pokazuja jego zycie. Tak jak by mial byc to koniec.
Skoro to faktycznie koniec to jak dla mnie to nic sie nie rozwiazalo ... O co chodzilo z Olga, jaka role odegrala tu liczba Pi? co z Polą ? O co biega z dziewczynka?;] hmm mozliwe ze bedzie kolejna seria... ;]
|
|
Wto Mar 31, 2009 19:36 |
|
|
Awiator
Fan typu git-majonez
|
|
|
|
Nie wierzę żeby to był koniec,raczej nowe wątki. Czyj głos woła "Michal,nie poznajesz mnie?" Co oznaczają slowa profesora "cieszymy się że do nas wróciłeś" ? Kto ma pilota - eliza,ktora niby się zabiła ze strzelby Grzegorza, czy Barbara? Co to były za drzwi które otworzył MichaŁ i co oznacza tabliczka ze wzorem " 1 / pierwiastek z 1 " ??
spodziewam się ze bedzie duża przerwa,a potem nowa seria. (mam nadzieję).
|
|
Wto Mar 31, 2009 20:19 |
|
|
Lena186
Fan który jest do przodu.
|
|
|
|
A te wszystkie zdjecia pokazuja czastke zycia Michała.Sporo mozna sie z nich dowiedziec a
* ze podrozował ( zdjecie na lezaku, na tle morza) widaz ze Michal lubi wode, morze
*Ze ma nałog w tym przypadku papierosy ( zdjecie z plucami )
*ma zwierzatko ( psa )
*ze mieszka/ał w bloku ( zdjecie bloku )
*Ze osiagnal jakis w zyciu sukces zawodowy ( zdjecie ze statuateka, a tym przypadku sukces filmowy )
*Zdjecie gdzie jest mozg mozna interpretowac ze byl na jakims kierunku filozoficznym albo to ze dla Michala... hmmm no nie wiem jak to zdjecie interpretowac...
*Zdjecie zatłoczonego i gwarnego miasta to pewnie stare zdjecie Wrocławia ( miasta gdzie dorastal Michal )
* Zdjecie z zapisu ekg ( powiem szczerze ze to nie jest prawdziwe i profesjonalne wykonane, jak dla mnie to narysowane jest ludzka reka a nie zapis z elektrokardiogramu ) hmm wyczytalabym cos wiecej gdybym umiala czytac takie zapisy
*zdjecie zaraz po zdjeciu pluc ( niestety nie wiem co na nim jest bo nie rozpoznaje)
* widac ze Michal ma ciekawe hobby... Wędkowanie
* LUDZIE ALBO MAM JAKIES ZWIDY ALBO W 05:47 W PRAWYM GORNYM ROKU JEST POSTAC PANA JEZUSA! DOBRZE TO WIDAC W 05:48
*zdjecie na ktorym jest obraz "krzyk" to albo oznacza ze michal intereduje sie malarstwem, albo obraz ten jest swoista metafora tego ze michal woła o Pomoc, boi sie czegos, panicznie krzyczy w sytuacjach kryzysowych
*Nastepne zdjecie to zdjecie chlopca i dziewczynki, mozliwe ze jest to Michal z dziecinstwa ze swoja siostra albo jakas kolezanka z sasiedztwa.
*Zdjecia na ktorych jest jakis staw, woda.. to moze oznaczac ze Michal lubi przyrode, ze potrafi docenic piekno przyrody, Kocha ja
*zdjecie twarzy bobasa, jak dla mnie to Michal z dziecinstwa
*nastepne zdjecie jest bardzo ciekawe. jest to zdjecie najwyrazniej z ksiazki jakiejs medycznej. Jest na nim macica kobiety a w srodku dziecko. Zdjecie ktore pokazuje ulozenie dziecka do porodu. Głowka jest zwrocone ku wyjsciu. ( skojarzylo mi sie to z porodem Marcelinki, nie wiem dlaczego... ) Ale moze Michal interesowal sie tez medyzyna? hmm A moze on ma z tym zdjeciem wiecej wspolnego niz mi sie wydaje.
*nastepne zdjecie to nie wiem dokladnie czy dobrze je interpretuje ale wydaje mi sie ze jest to kula zawieszona przy suficie w dyskotece. jak dla mnie to oznacza jedno, Michal lubi dobrze sie bawic, chodzi do dyskotek
*Zdjecie Van Gogha z numerem 1. Jest na nim jakis mezczyzna z Faja. To mi sie sprowadza do tego ze Michal wlasnie Pali papierosy... Ale czy to ma jeszcze jakies glebsze znaczenie to nie wiem.
* a na koniec tak jak by film sie urywa bo jest koniec zdjec...
To taka moja mala interpretacja.
|
|
Wto Mar 31, 2009 20:58 |
|
|
tantus
Leśny człowiek.
|
|
|
|
Te zdjęcia wyglądają tak, jakby Michał widział przed oczami skrót swojego życia. To przypomina mi relacje osób, które stanęły w obliczu śmierci. Czy w takim razie Michał umiera? A jednak budzi się gdzieś w jakiejś innej(?) rzeczywistości, gdzie ktoś go woła po imieniu. Dwa inne ciekawe rzeczy - na elektrokardiogramie pojawia się nazwisko... Bartłomiej Szkop (a nie Michał Zieliński). Co więcej, na Naszej Klasie pojawił się profil Bartłomieja Szkopa (o ile wiem, wcześniej go nie było). Ciekawe, prawda?
|
|
Wto Mar 31, 2009 21:07 |
|
|
Haudey
Fan typu lelum polelum
|
|
|
|
Eliza by powiedziała, że wrócił do rzeczywistości. Tylko, że odmieniony.
_________________ To jest...
|
|
Wto Mar 31, 2009 22:43 |
|
|
Szoku
Leśny człowiek.
|
|
|
Wto Mar 31, 2009 23:17 |
|
|
sleepyLemur
Fan typu rekin
|
|
|
|
a ja na to powiem: "o!"
_________________ .Say it, out loud. SAY IT. Vampire! |
|
Sro Kwi 01, 2009 03:14 |
|
|
Deacon
Fan typu maniana
|
|
|
Ja myślę, że Michał przeniósł się do jakiejś alternatywnej rzeczywistości, gdzie być może jest już nie Michałem Zielińskim, a Bartkiem Szkopem hehe. No bo nie widzę innego sensu wplątywania w fabułę serialu danych osobistych aktorów...
|
|
Sro Kwi 01, 2009 21:14 |
|
|
Haudey
Fan typu lelum polelum
|
|
|
|
Aaaa, ciekawe spostrzeżenie
_________________ To jest...
|
|
Sro Kwi 01, 2009 22:15 |
|
|
Administrator
Wykidajło
|
|
Czw Kwi 02, 2009 01:40 |
|
|
Matmanek
Leśny człowiek.
|
|
|
|
Wątpie aby to był koniec klatki. W tytule jak pewnie każdy spostrzegł ? . Lecz napisy końcowe nie pasują mi w ogóle do poprzednich odcinków. A poza tym pewnie wielu widzi że na tym forum powstał dział Sezon 4
|
|
Pią Kwi 03, 2009 12:16 |
|
|
Fristajler
Fan typu szprotka
|
|
|
|
|
Wątpie aby to był koniec klatki. W tytule jak pewnie każdy spostrzegł ? . Lecz napisy końcowe nie pasują mi w ogóle do poprzednich odcinków. A poza tym pewnie wielu widzi że na tym forum powstał dział Sezon 4 |
Powątpiewam po ostatnim odcinku, ażeby były jeszcze jakieś. Chyba, że jakieś przecieki. Respice finem = cokolwiek czynisz, czyń roztropnie i patrz końca ! Zastanawia mnie czemu nie można sie dostać na tamto forum - dostępne tylko dla moderatorów.
_________________ Fpat nusz do wody i nusz w wodzie jest |
|
Pią Kwi 03, 2009 13:50 |
|
|
Administrator
Wykidajło
|
|
|
Ja wam tylko powiem że na tivi.pl jest kolejna zagadka którą musicie rozwiązać...
|
|
Pią Kwi 03, 2009 14:08 |
|
|
fan666
On jest zdrowy, reszta to chorzy ludzie.
|
|
|
|
G E N I A L N Y ODCINEK!
Jaką rozdzielczość ma rzeczywistość? Chyba wiemy, co autorzy serialu chcą/chcieli nam przekazać. O tym opowiadał także profesor w poprzednim, 66-stym odcinku, czyli o "papce telewizyjnej". Więcej pisać nie trzeba.
Ha! I mój nick pojawił się na napisach końcowych!
Pią Kwi 03, 2009 15:38 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Kwi 03, 2009 15:38 |
|
|
|
|
|