Forum Forum fanów serialu Klatka B  Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Odcinek 66
Idź do strony 1, 2, 3 ... 46, 47, 48  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Forum fanów serialu Klatka B Strona Główna » Sezon III (49-67) Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Odcinek 66
Autor Wiadomość
Gambit
Leśny człowiek.
Leśny człowiek.

Post Odcinek 66 Odpowiedz z cytatem
Czy to już koniec "Klatki B"? Dwie wersje opuszczenia domu przez Michała? Game over?
Wto Mar 31, 2009 19:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger Nazwa Skype
Reklama

Wto Mar 31, 2009 19:07
Lena186
Fan który jest do przodu.

Post Odpowiedz z cytatem
Jak dla mnie ten odcinek wygląda jak koniec Klatki B! Michal sie zegna i dziekuje za wspaniala przygode, Zdjecia michala pokazuja jego zycie. Tak jak by mial byc to koniec.
Skoro to faktycznie koniec to jak dla mnie to nic sie nie rozwiazalo ... O co chodzilo z Olga, jaka role odegrala tu liczba Pi? co z Polą ? O co biega z dziewczynka?;] hmm mozliwe ze bedzie kolejna seria... ;]
Wto Mar 31, 2009 19:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Awiator
Fan typu git-majonez
Fan typu git-majonez

Post Odpowiedz z cytatem
Nie wierzę żeby to był koniec,raczej nowe wątki. Czyj głos woła "Michal,nie poznajesz mnie?" Co oznaczają slowa profesora "cieszymy się że do nas wróciłeś" ? Kto ma pilota - eliza,ktora niby się zabiła ze strzelby Grzegorza, czy Barbara? Co to były za drzwi które otworzył MichaŁ i co oznacza tabliczka ze wzorem " 1 / pierwiastek z 1 " ??

spodziewam się ze bedzie duża przerwa,a potem nowa seria. (mam nadzieję).
Wto Mar 31, 2009 20:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lena186

Post Odpowiedz z cytatem
A te wszystkie zdjecia pokazuja czastke zycia Michała.Sporo mozna sie z nich dowiedziec a
* ze podrozował ( zdjecie na lezaku, na tle morza) widaz ze Michal lubi wode, morze
*Ze ma nałog w tym przypadku papierosy ( zdjecie z plucami )
*ma zwierzatko ( psa )
*ze mieszka/ał w bloku ( zdjecie bloku )
*Ze osiagnal jakis w zyciu sukces zawodowy ( zdjecie ze statuateka, a tym przypadku sukces filmowy )
*Zdjecie gdzie jest mozg mozna interpretowac ze byl na jakims kierunku filozoficznym albo to ze dla Michala... hmmm no nie wiem jak to zdjecie interpretowac...
*Zdjecie zatłoczonego i gwarnego miasta to pewnie stare zdjecie Wrocławia ( miasta gdzie dorastal Michal )
* Zdjecie z zapisu ekg ( powiem szczerze ze to nie jest prawdziwe i profesjonalne wykonane, jak dla mnie to narysowane jest ludzka reka a nie zapis z elektrokardiogramu ) hmm wyczytalabym cos wiecej gdybym umiala czytac takie zapisy
*zdjecie zaraz po zdjeciu pluc ( niestety nie wiem co na nim jest bo nie rozpoznaje)
* widac ze Michal ma ciekawe hobby... Wędkowanie
* LUDZIE ALBO MAM JAKIES ZWIDY ALBO W 05:47 W PRAWYM GORNYM ROKU JEST POSTAC PANA JEZUSA! DOBRZE TO WIDAC W 05:48
*zdjecie na ktorym jest obraz "krzyk" to albo oznacza ze michal intereduje sie malarstwem, albo obraz ten jest swoista metafora tego ze michal woła o Pomoc, boi sie czegos, panicznie krzyczy w sytuacjach kryzysowych
*Nastepne zdjecie to zdjecie chlopca i dziewczynki, mozliwe ze jest to Michal z dziecinstwa ze swoja siostra albo jakas kolezanka z sasiedztwa.
*Zdjecia na ktorych jest jakis staw, woda.. to moze oznaczac ze Michal lubi przyrode, ze potrafi docenic piekno przyrody, Kocha ja
*zdjecie twarzy bobasa, jak dla mnie to Michal z dziecinstwa
*nastepne zdjecie jest bardzo ciekawe. jest to zdjecie najwyrazniej z ksiazki jakiejs medycznej. Jest na nim macica kobiety a w srodku dziecko. Zdjecie ktore pokazuje ulozenie dziecka do porodu. Głowka jest zwrocone ku wyjsciu. ( skojarzylo mi sie to z porodem Marcelinki, nie wiem dlaczego... ) Ale moze Michal interesowal sie tez medyzyna? hmm A moze on ma z tym zdjeciem wiecej wspolnego niz mi sie wydaje.
*nastepne zdjecie to nie wiem dokladnie czy dobrze je interpretuje ale wydaje mi sie ze jest to kula zawieszona przy suficie w dyskotece. jak dla mnie to oznacza jedno, Michal lubi dobrze sie bawic, chodzi do dyskotek
*Zdjecie Van Gogha z numerem 1. Jest na nim jakis mezczyzna z Faja. To mi sie sprowadza do tego ze Michal wlasnie Pali papierosy... Ale czy to ma jeszcze jakies glebsze znaczenie to nie wiem.
* a na koniec tak jak by film sie urywa bo jest koniec zdjec...

To taka moja mala interpretacja.
Wto Mar 31, 2009 20:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
tantus
Leśny człowiek.
Leśny człowiek.

Post Odpowiedz z cytatem
Te zdjęcia wyglądają tak, jakby Michał widział przed oczami skrót swojego życia. To przypomina mi relacje osób, które stanęły w obliczu śmierci. Czy w takim razie Michał umiera? A jednak budzi się gdzieś w jakiejś innej(?) rzeczywistości, gdzie ktoś go woła po imieniu. Dwa inne ciekawe rzeczy - na elektrokardiogramie pojawia się nazwisko... Bartłomiej Szkop (a nie Michał Zieliński). Co więcej, na Naszej Klasie pojawił się profil Bartłomieja Szkopa (o ile wiem, wcześniej go nie było). Ciekawe, prawda?
Wto Mar 31, 2009 21:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Haudey
Fan typu lelum polelum
Fan typu lelum polelum

Post Odpowiedz z cytatem
Eliza by powiedziała, że wrócił do rzeczywistości. Tylko, że odmieniony.

Wto Mar 31, 2009 22:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Szoku
Leśny człowiek.
Leśny człowiek.

Post Odpowiedz z cytatem
co powiecie o tym?
http://img17.imageshack.us/img17/5584/elizax.jpg

Wto Mar 31, 2009 23:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sleepyLemur
Fan typu rekin
Fan typu rekin

Post Odpowiedz z cytatem
a ja na to powiem: "o!"

Sro Kwi 01, 2009 03:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Deacon
Fan typu maniana
Fan typu maniana

Post Odpowiedz z cytatem
Ja myślę, że Michał przeniósł się do jakiejś alternatywnej rzeczywistości, gdzie być może jest już nie Michałem Zielińskim, a Bartkiem Szkopem hehe. No bo nie widzę innego sensu wplątywania w fabułę serialu danych osobistych aktorów...
Sro Kwi 01, 2009 21:14 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Haudey
Fan typu lelum polelum
Fan typu lelum polelum

Post Odpowiedz z cytatem
Szoku napisał:
co powiecie o tym?
http://img17.imageshack.us/img17/5584/elizax.jpg

Aaaa, ciekawe spostrzeżenie Smile

Sro Kwi 01, 2009 22:15 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Administrator
Wykidajło
Wykidajło

Post Odpowiedz z cytatem
Very nice spostrzeżenie Very Happy
Czw Kwi 02, 2009 01:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Matmanek
Leśny człowiek.
Leśny człowiek.

Post Odpowiedz z cytatem
Wątpie aby to był koniec klatki. W tytule jak pewnie każdy spostrzegł ? . Lecz napisy końcowe nie pasują mi w ogóle do poprzednich odcinków. A poza tym pewnie wielu widzi że na tym forum powstał dział Sezon 4 Very Happy
Pią Kwi 03, 2009 12:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Fristajler
Fan typu szprotka
Fan typu szprotka

Post Odpowiedz z cytatem
Matmanek napisał:
Wątpie aby to był koniec klatki. W tytule jak pewnie każdy spostrzegł ? . Lecz napisy końcowe nie pasują mi w ogóle do poprzednich odcinków. A poza tym pewnie wielu widzi że na tym forum powstał dział Sezon 4 Very Happy

Powątpiewam po ostatnim odcinku, ażeby były jeszcze jakieś. Chyba, że jakieś przecieki. Respice finem = cokolwiek czynisz, czyń roztropnie i patrz końca ! Zastanawia mnie czemu nie można sie dostać na tamto forum - dostępne tylko dla moderatorów.

Pią Kwi 03, 2009 13:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Administrator
Wykidajło
Wykidajło

Post Odpowiedz z cytatem
Ja wam tylko powiem że na tivi.pl jest kolejna zagadka którą musicie rozwiązać...
Pią Kwi 03, 2009 14:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fan666
On jest zdrowy, reszta to chorzy ludzie.
On jest zdrowy, reszta to chorzy ludzie.

Post Odpowiedz z cytatem
G E N I A L N Y ODCINEK!

Jaką rozdzielczość ma rzeczywistość? Chyba wiemy, co autorzy serialu chcą/chcieli nam przekazać. O tym opowiadał także profesor w poprzednim, 66-stym odcinku, czyli o "papce telewizyjnej". Więcej pisać nie trzeba.

Ha! I mój nick pojawił się na napisach końcowych! Very Happy

Pią Kwi 03, 2009 15:38 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pią Kwi 03, 2009 15:38
Odpowiedz do tematu    Forum Forum fanów serialu Klatka B Strona Główna » Sezon III (49-67) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 1 z 48
Skocz do: