Autor |
Wiadomo¶æ |
greennoodle
Fan typu maniana

Do³±czy³: 24 Lis 2008 Posty: 50 Sk±d: Legnica/Wroc³aw |
|
"Rocky" poszed³ w odstawkê |
|
Nowym ulubionym filmem Maksa jest "Nó¿ w wodzie" Z góry siê przyznaje, ¿e go nie ogl±da³am.
Opis filmu wed³ug znawcy: Film jest o no¿u w wodzie... Nó¿ wpad³ do wody i st±d tytu³, gdyby kto¶ go wyci±gn±³ to nó¿ by³by poza wod± film nie nazywa³ by siê "Nó¿ w wodzie"... jakiej wodzie...? Mokrej!
Maks chyba naprawdê fiksuje, ale to teraz on jest ten zabawny 
_________________ wszyscy oddychamy tym samym powietrzem, ale na mnie chyba jako¶ inaczej dzia³a... |
|
Wto Gru 16, 2008 09:35 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Gru 16, 2008 09:35 |
|
 |
garbi
Fan od bajerów ¶wiêto¶ci

Do³±czy³: 21 Sie 2008 Posty: 142
|
|
|
|
opis prawdziwy :
Cierpki dramat psychologiczny, obna¿aj±cy niecno¶æ moraln± konsumpcyjnego egoizmu zamo¿nego dziennikarza, cynizmu dziewczyny i pozerstwa studenta, przypadkowo spotykaj±cych siê podczas weekendu. Andrzej, uznany dziennikarz sportowy, jedzie na weekend z ¿on±. Po drodze zabieraj± m³odego autostopowicza. Zabieraj± go te¿ na pok³ad jachtu. Andrzej stara siê go ol¶niæ pozycj± materialn±, do¶wiadczeniem ¿yciowym, a tak¿e ¿on±. Z kolei autostopowicz drwi z pozycji Andrzeja - dochodzi do konfrontacji i sprzeczki, w czasie której ch³opak wpada do wody. Andrzej nie mo¿e go odnale¼æ, p³ynie wiêc do brzegu, by zawiadomiæ milicjê. Tymczasem ch³opak nie uton±³, wraca na jacht, gdzie dochodzi do zbli¿enia z Krystyn±... Rankiem Krystyna p³ynie do przystani, ch³opak po drodze wyskakuje na brzeg. Andrzej ba³ siê zawiadomiæ milicjê. Krystyna przyznaje siê, ¿e go zdradzi³a, w co on nie chce uwierzyæ.
|
|
Wto Gru 16, 2008 15:47 |
|
 |
Administrator
Wykidaj³o

Do³±czy³: 21 Sie 2008 Posty: 377 Sk±d: Lublin |
|
|
|
Noooo kochani wstydziæ siê ogl±daæ zagraniczn± tandetê na codzinieñ i nie znale¶æ czasu na klasyki polskiego kina -to tak jakby nie przeczytaæ czego¶ z kanonu polskich noblistów w dziedzinie literatury 
|
|
Czw Gru 18, 2008 00:34 |
|
 |
greennoodle
Fan typu maniana

Do³±czy³: 24 Lis 2008 Posty: 50 Sk±d: Legnica/Wroc³aw |
|
|
|
hehe, no wstydze sie , jednak kilka lat temu bylam za mloda i za glupia, zeby cos takiego ogladac (czyt. taki film by mnie zanudzil), a teraz wiecej rysuje niz czytam lub ogladam, taki fach:D poprostu brakuje mi czasu... ale kidys nadrobie
co do tematu, to powaznie coraz bardziej podoba mi sie postac Maksa, na poczatku byl troche bezplciowy, a teraz (przynajmniej dla mnie) stal sie duzo bardziej konkretny i chyba zaczyna byc moja ulubiona postacia 
_________________ wszyscy oddychamy tym samym powietrzem, ale na mnie chyba jako¶ inaczej dzia³a... |
|
Czw Gru 18, 2008 08:45 |
|
 |
valentineqt
Fanatyk tar³a

Do³±czy³: 10 Maj 2018 Posty: 53363
|
|
|
Sro Cze 06, 2018 04:14 |
|
 |
valentineqt
Fanatyk tar³a

Do³±czy³: 10 Maj 2018 Posty: 53363
|
|
|
Pi± Wrz 21, 2018 08:23 |
|
 |
Reklama
|
|
Pi± Wrz 21, 2018 08:23 |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|
|